X
X
Back to the top
X
X

Over ons

  1. Home
  2. /
  3. Over ons

Over ons

Ben jij een echte rockstar, voel je je een rockstar of zou je graag een rockstar willen worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat Rockingkids laat de rockstar los in elk kind. Want wij geloven dat elke kind een rockstar is!

Officiële definitie van een rockstar: Een lid van een rockband of een soloartiest in het genre, vooral een met de status van beroemdheid (wikipedia).

Onze definitie van een rockstar: Een kind die echt kind kan en mag zijn. Die lekker buiten kan spelen, vies mag worden, lekker kan ravotten, nieuwsgierig mag zijn en vragen mag stellen, eigenwijs mag zijn, af en toe doen wat hij of zij zelf wil, naar zijn of haar eigen muziek mag luisteren, fouten mag maken en rebels zijn. Elk kind is uniek in zijn of haar doen en laten en daarom is elk kind een rockingkid!

Onze T-shirts worden pas bedrukt na elke bestelling en worden dan “vers” verpakt naar je toe verzonden zodat het rockstar gehalte langer houdbaar is! Het verzenden van de bestelling kan dus wat langer duren, tussen de 2 en 5 werkdagen.

• Onze Rockingkids T-shirts met korte ouwen herleid tot de essentie met een sierlijk minimalistisch ontwerp leent zich voor elke gelegenheid
• 100% Katoen gemaakt van Belcoro® garen die extra zacht aanvoelen
• De hals- en schoudernaden zijn afgewerkt met een zachte bies voor een langdurig draagcomfort
• Met zijn minimalistische stijl en details voldoet dit veelzijdige T-shirt aan alle verwachtingen van een echte stoere rockingkid!

Voor vragen kan je ons altijd bereiken via shop@rockingkids.nl

“Elke kind in uniek en een rockstar!”

Over ons

Betaal veilig via mollie met iDeal, Paypal of met je credit card

Contact

shop@rockingkids.nl
KvK: 57356033
BTW: NL001977512B25

©2023 - Een concept van ://creativemarketing shop ook op Rocknroll.shop

rocking kids